پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
رسانه‌های متعهد اجازه ندهند واقعیت انقلاب در ذهن جوانان تحریف شود

حوزه/ فرماندار شهرستان آران و بیدگل با بیان اینکه دشمنان با ابزار رسانه به‌دنبال تحریف ماهیت انقلاب اسلامی هستند، گفت: رسانه‌های متعهد وظیفه دارند با روایت صحیح و واقعی، حقیقت انقلاب و حضور مردم را به‌ویژه در ایام دهه فجر و ۲۲ بهمن به نسل جوان منتقل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان؛ علی‌محمد یوسفیان شامگاه چهارشنبه (۸ بهمن‌ماه) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه، با تبریک اعیاد شعبانیه و فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، این دهه را نماد وحدت ملت ایران با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) دانست.

فرماندار آران و بیدگل، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: انقلاب اسلامی تنها انقلابی است که با مردم آغاز شد، با مردم ادامه پیدا کرد و تاکنون نه مسیر خود را تغییر داده و نه از اهدافش عقب‌نشینی کرده است.

یوسفیان، با بیان اینکه دشمنان تلاش می‌کنند انقلاب اسلامی را یک حرکت احساسی و کم‌اثر جلوه دهند، افزود: در مقاطع مختلف، به‌ویژه در زمان بروز اعتراضات و اغتشاشات، رسانه‌های وابسته به دشمن به‌دنبال تحریف واقعیت‌ها و گمراه کردن افکار عمومی بوده‌اند و در این شرایط نقش رسانه‌های متعهد داخلی بسیار حیاتی است.

وی، با تأکید بر اهمیت راهپیمایی ۲۲ بهمن، تصریح کرد: رسانه‌ها باید حضور واقعی، گسترده و میلیونی مردم را آن‌گونه که هست منعکس کنند و اجازه ندهند رسانه‌های بیگانه این حضور را نادیده بگیرند یا کمرنگ جلوه دهند.

فرماندار آران و بیدگل، با اشاره به تعابیر مقام معظم رهبری درباره ۲۲ بهمن، گفت: رهبر معظم انقلاب، ۲۲ بهمن را در حکم عید فطر و عید قربان ملت ایران دانسته‌اند؛ روزی که ملت ایران برای پیروزی و تداوم انقلاب، هزینه داده و از بهترین فرزندان خود گذشته است.

یوسفیان، با تأکید بر لزوم انتقال اهداف و ارزش‌های انقلاب اسلامی به نسل جوان، خاطرنشان کرد: شناخت اصل انقلاب، معیارهای انقلابی و فلسفه شکل‌گیری آن یک وظیفه همگانی است و نباید اجازه داد این دستاورد بزرگ تاریخی به فراموشی سپرده شود.

وی، همچنین با اشاره به مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها اظهار داشت: مطالبه‌گری و انتقاد حق مردم است، اما اعتراض‌ها نباید به‌گونه‌ای باشد که اصل نظام زیر سؤال برود و برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی که با معیشت مردم بازی می‌کنند، یک مطالبه جدی است.

فرماندار شهرستان آران و بیدگل، در پایان با دعوت از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تأکید کرد: حضور مردم در این روز، پشتوانه نظام مقدس جمهوری اسلامی و عامل تقویت امید، نشاط و همبستگی ملی خواهد بود.

انتهای پیام./

رسانه‌های متعهد اجازه ندهند واقعیت انقلاب در ذهن جوانان تحریف شود

رسانه‌های متعهد اجازه ندهند واقعیت انقلاب در ذهن جوانان تحریف شود

رسانه‌های متعهد اجازه ندهند واقعیت انقلاب در ذهن جوانان تحریف شود

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha